<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
AFSPRAAK MAKEN

Vrijblijvende thuis- of showroomafspraak

Gratis zitadvies aan huis
Het is een moeilijke tijd. Zeker nu u meer thuis moet blijven. Een goede stoel is juist nu belangrijk om fit te blijven. Wij nemen alle tijd voor een vrijblijvend advies bij u aan huis. Zo weet u zeker dat uw nieuwe stoel precies past bij uw smaak en postuur.

Privé afspraak in de winkel
U kunt ook een afspraak maken bij ons in de winkel. U heeft dan alle ruimte om veilig kennis te maken met onze fauteuils. Wij houden ons altijd aan de richtlijnen van het RIVM. U kunt ook zonder afspraak onze showroom binnenwandelen.

Graag tot ziens! Zitcomfort Bennekom.

Hoi, ik ben Frank van Zitcomfort Bennekom en ik ben altijd bereikbaar voor al uw vragen. Bel mij gerust op 0318 – 41 38 58.

Ja, ik wil een afspraak maken

Maak via onderstaand formulier een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: 0318 – 41 38 58. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de afspraak in te plannen.

Verplicht veld

In 3 stappen uw favoriete stoel in huis

Stap 1

Vul hierboven het formulier in of bel direct 0318 – 41 38 58 voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Zitcomfort brengt uw sta-op stoel of relaxstoel gratis thuis.

Stap 2

Wij bellen u om samen een afspraak te plannen op een moment dat het u goed uitkomt. Als u voor een thuisafspraak heeft gekozen komen wij met de stoelen van uw keuze bij u thuis. Telefonisch bespreken we de stoelen die u thuis rustig kunt uitproberen.

Stap 3

Als u enthousiast bent over uw favoriete stoel dan kunnen wij de stoel meestal de volgende dag al leveren. De meeste modellen hebben wij gewoon op voorraad.

Zitadvies bij u thuis.
Zo werkt het!

01:08
Demonstratie video

Wij houden ons aan de Corona regels van het RIVM

We dragen een mondkapje

Het gebruik van een mondkapje hebben wij verplicht gesteld voor de adviseurs en bezorgers die bij u aan de deur komen. Naast het gebruik van het mondkapje dragen wij handschoenen.

We houden afstand

Onze adviseurs en bezorgers houden zich strikt aan de 1,5 afstand. Bij lichte klachten mogen onze adviseurs niet bij u op bezoek komen. Zo zorgen we voor een veilig bezoek bij u thuis.

Privé afspraak in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om een privé afspraak te maken in onze winkel. U weet dan zeker dat u op dat tijdstip geholpen wordt door een van onze professionals.

Frank Kleppe
Expert bij Zitcomfort

Bel ons gerust met uw vragen. Wij helpen u graag.

Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze tijd van Corona nog vragen heeft over onze thuisdemonstratie of prive afspraak in de winkel. Wij nodigen u uit om de telefoon te pakken en ons te bellen. We staan graag voor u klaar om u telefonisch advies op maat te geven.
Bel 0318 - 41 38 58 voor vrijblijvend advies
SHOWROOM LEEGVERKOOP

Tijdelijke actie. Op=Op.

Nu tot wel 60% korting
Dagen
:
Uur
:
Minuten