<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
NU TOT 50% KORTING
U bevindt zich hier: Home > Thuisdemonstratie

Gratis zitadvies thuis

Het is een moeilijke tijd. Zeker nu u meer thuis moet blijven. Een goede stoel is juist nu belangrijk om fit te blijven. Wij nemen alle tijd voor een vrijblijvend advies bij u aan huis. Zo weet u zeker dat uw nieuwe stoel precies past bij uw smaak en postuur.

Privé afspraak in de winkel

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de winkel. U heeft dan alle ruimte om veilig kennis te maken met onze fauteuils. Wij houden ons altijd aan de richtlijnen van het RIVM. Graag tot ziens! Zitcomfort Bennekom.

Maak een afspraak

U kunt via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: 0318 – 41 38 58. Graag tot ziens.

Verplicht veld

In drie stappen uw favoriete stoel in huis

Stap 1

Bekijk onze collectie relax- of sta-opfauteuils. Vul het contactformulier in of bel direct 0318 201 780 voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Zitcomfort brengt uw sta-op stoel of relaxstoel gratis thuis.

Stap 2

Samen met Zitcomfort Bennekom plannen we een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt. Met de stoelen van uw keuze komen we bij u thuis. U kunt ze rustig uitproberen.

Stap 3

Als u enthousiast bent over uw favoriete stoel dan kunnen wij de stoel meestal de volgende dag al leveren. De meeste modellen hebben wij gewoon op voorraad.

Zitadvies bij u thuis. Zo werkt het!

Wij houden ons aan de Corona regels van het RIVM

We houden afstand

Onze adviseurs en bezorgers houden zich strikt aan de 1,5 afstand. Bij lichte klachten mogen onze adviseurs niet bij u op bezoek komen. Zo zorgen we voor een veilig bezoek bij u thuis.

We dragen een mondkapje

Het gebruik van een mondkapje hebben wij verplicht gesteld voor de adviseurs en bezorgers die bij u aan de deur komen. Naast het gebruik van het mondkapje dragen wij handschoenen.

Privé afspraak in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om een privé afspraak te maken in onze winkel. We zorgen er voor dat u dan de enige klant bent in onze winkel. Afstand houden is dan heel goed te doen.

NU TOT 50% KORTING

Zitcomfort Bennekom komt met de stoelen van uw keuze bij u thuis voor gratis advies!

Maak een afspraak
Frank Kleppe
Expert bij Zitcomfort

Bel ons gerust met uw vragen. Wij helpen u graag.

Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze tijd van Corona nog vragen heeft over onze thuisdemonstratie of prive afspraak in de winkel. Wij nodigen u uit om de telefoon te pakken en ons te bellen. We staan graag voor u klaar om u telefonisch advies op maat te geven.
Bel 0318 – 41 38 58 voor vrijblijvend advies

Bel ons

Comfort expert

Hoe we u in deze tijd goed van dienst kunnen zijn?

Laat uw nummer achter en we bellen u z.s.m. terug.