<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
Tot 60% korting

Vrijblijvende thuis- of showroomafspraak

Gratis zitadvies aan huis
Een goede stoel is belangrijk om fit te blijven. Wij nemen alle tijd voor een vrijblijvend advies bij u aan huis. Zo weet u zeker dat uw nieuwe stoel precies past bij uw smaak en postuur.

Privé-afspraak in de winkel
U kunt ook een afspraak maken bij ons in de winkel. U heeft dan alle ruimte om veilig kennis te maken met onze fauteuils. Wij houden ons altijd aan de richtlijnen van het RIVM. U kunt ook zonder afspraak onze showroom binnenwandelen.

Graag tot ziens bij Zitcomfort!

Tip van Frank

Hoi, ik ben Frank van Zitcomfort en ik ben altijd bereikbaar voor al uw vragen. Bel mij gerust op 0318 – 41 38 58.

Ja, ik wil een afspraak maken

Maak via onderstaand formulier een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: 0318 – 41 38 58. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de afspraak in te plannen.

Verplicht veld

In 3 stappen uw favoriete stoel in huis

Stap 1

Vul hierboven het formulier in of bel direct 0318 – 41 38 58 voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Zitcomfort brengt uw sta-op stoel of relaxstoel gratis thuis.

Stap 2

Wij bellen u om samen een afspraak te plannen op een moment dat het u goed uitkomt. Als u voor een thuisafspraak heeft gekozen komen wij met de stoelen van uw keuze bij u thuis. Telefonisch bespreken we de stoelen die u thuis rustig kunt uitproberen.

Stap 3

Als u enthousiast bent over uw favoriete stoel dan kunnen wij de stoel meestal de volgende dag al leveren. De meeste modellen hebben wij gewoon op voorraad.

Zitadvies bij u thuis.
Zo werkt het!

01:08
Demonstratie video
Tip van Frank
Frank Kleppe
Expert bij Zitcomfort

Bel ons gerust met uw vragen. Wij helpen u graag.

Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze tijd van Corona nog vragen heeft over onze thuisdemonstratie of prive afspraak in de winkel. Wij nodigen u uit om de telefoon te pakken en ons te bellen. We staan graag voor u klaar om u telefonisch advies op maat te geven.
Bel 0318 - 41 38 58 voor vrijblijvend advies

Maak uw kortingscode aan

Nu tot wel 60% korting
Dagen
:
Uur
:
Minuten