<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
Tot 60% korting
U bevindt zich hier: Home > Sta op stoelen

Sta op stoelen

De beste elektrische sta op stoelen op uw maat. Keuze uit diverse kleuren in leer en stof. Advies nodig? Bel ons op 0318 – 41 38 58.

Brochure aanvragen
25 producten
-50%
KORTING
Sta op fauteuil model Bennekom leverbaar in leer of stof

Direct leverbaar

Sta op stoel Bennekom

9,5/10
-40%
KORTING
Voorzijde van sta op stoel model Veenendaal

Direct leverbaar

Sta op stoel Veenendaal

8,1/10
-19%
KORTING
Moderne relaxfauteuil op draaivoet elektrisch met 2 of 3 motoren model Almere
-20%
KORTING
Stoel model Wageningen in opsta stand
-18%
KORTING
elektrische sta op fauteuil model Gouda

 

Sta op stoel Gouda

8,8/10
-20%
KORTING

Direct leverbaar

Sta op stoel Amersfoort

9,3/10
-25%
KORTING
Comfortabele sta op stoel model Arnhem

Direct leverbaar

Sta op stoel Arnhem

9,6/10
-20%
KORTING
Sta op fauteuil leer model Duiven

Direct leverbaar

Sta op stoel Duiven

8,2/10
-19%
KORTING
Sta op stoel modelnaam Oss uitgevoerd in leer

 

Sta op stoel Oss

8,8/10
-50%
KORTING
Sta op stoel Uden met een 1-motorig of 2-motorig relaxsysteem

Direct leverbaar

Sta op stoel Uden

8,6/10
-18%
KORTING
Moderne sta op stoel op draaivoet met accu model Bussum
-18%
KORTING
Moderne sta op relaxfauteuil model Soest uitgevoerd in leder

 

Sta op stoel Soest

8,7/10
-18%
KORTING
Moderne sta op relaxfauteuil model Soest uitgevoerd in leder
-18%
KORTING
Stoel op draaivoet met opsta functie model Den Haag
-18%
KORTING
Moderne sta op stoel met accu of met de hand bediend model Zoetermeer
-18%
KORTING
Verstelbare sta op stoel model Woerden met 3 motoren
-19%
KORTING
Elektrische sta op stoel op draaivoet model Amstelveen
-18%
KORTING
Stoel met opsta functie en verstelbare rugleuning
-19%
KORTING
Sta op stoel op maat gemaakt model Amsterdam
-20%
KORTING
Comfortabele sta op stoel modelnaam Tiel uitgevoerd in stof of leer

 

Sta op stoel Tiel

8,2/10
-18%
KORTING
Sta op stoel met hart balans functie modelnaam Gorinchem

Direct leverbaar

Sta op stoel Gorinchem

8,7/10
-18%
KORTING
Sta op fauteuil voorzien van Herz-Waage functie
-20%
KORTING
Sta op stoel model Houten voorzien van 1 of 2 motorig systeem

Direct leverbaar

Sta op stoel Houten

9,3/10
-20%
KORTING
Sta op stoel van het model Excellent Auxerre

Direct leverbaar

Sta op stoel Nieuwegein

8,2/10
-18%
KORTING
Comfortabele sta op fauteuil model Utrecht

Direct leverbaar

Sta op stoel Utrecht

8,4/10

Welke sta op stoel kopen?

Zoals u kunt zien, hebben wij een ruime keuze aan sta op stoelen. Maar welke stoel past nu het beste bij u? Hieronder helpen wij u met uw keuze door toelichting te geven op de keuzemogelijkheden bij onze sta op stoelen.

Materialen: leer en stof

Bijna iedere sta op stoel in ons assortiment is leverbaar in leer en stof. De uiteindelijk keuze is natuurlijk afhankelijk van uw smaak. Wij zetten de voor- en nadelen van leer ten opzichte van stof op een rij voor u:

Voordelen leer:

  • Leer is een zeer robuust materiaal en beschadigd minder snel dan stof. Uw sta op stoel blijft daarom nog langer mooi. Veel mensen vinden zelfs dat een lederen stoel er met de jaren mooier op wordt.
  • Leer is een natuurproduct, iedere sta op stoel van leer is daarom uniek.
  • Uw sta op fauteuil van leer is gemakkelijker schoon te maken. U kunt de stoel simpelweg afnemen met een vochtige doek.

Nadelen leer:

De mogelijkheden van een elektrische sta op stoel

Iedere sta op stoel wordt elektrisch aangedreven, maar in de wijze waarop dit gebeurt zit het verschil! Zo zijn er elektrische sta op stoelen die door een accu worden aangedreven en sta op stoelen die u inplugt in het stopcontact. Het voordeel van de accu is dat u geen bedrading heeft die in de weg kan lopen. Het nadeel is dat de accu af en toe moet worden opgeladen.

Niet iedere sta op fauteuil heeft evenveel elektromotoren. Wij verkopen sta op stoelen met één, twee en drie motoren. Deze motoren bedienen de sta-op-functie, maar ook de verstelbare rugleuning en voetensteun van de fauteuils.

Sta op stoelen met één motor: bij deze stoelen kunt u de rugleuning, voetensteun en de zitting niet los van elkaar bedienen.

Sta op stoelen met twee motoren: bij deze sta op stoelen kunt u de rugleuning en voetensteun los van elkaar bedienen, maar de zitting is niet apart bedienbaar. Wanneer de rugleuning naar achteren gaat dan kantelt de zitting automatisch mee.

Sta op stoelen met drie motoren: bij deze stoelen kunt u alles apart bedienen, dus de rugleuning, de voetensteun en de zitting zijn allemaal los van elkaar te verstellen.

Design: klassieke of moderne sta op stoel?

Een sta op stoel moet natuurlijk niet alleen functioneel zijn. Waarschijnlijk krijgt de fauteuil een prominente plaats in de huiskamer of een andere ruimte. Daarom is het belangrijk dat de stoel er ook gewoon mooi uitziet. De tijd dat een sta op stoel een tamelijk lompe verschijning was, is gelukkig voorbij. Voor elke stijl en elk interieur is de perfecte stoel beschikbaar. Denk hierbij aan materialen als aluminium en kunststof, maar ook hout. En dat in maar liefst 100 verschillende kleuren.

Onze sta op stoelen fauteuils hebben uiteenlopende designs. Van moderne sta op stoelen, zoals model Gouda, tot klassieke sta op stoelen, zoals model Bennekom. De keuze is natuurlijk afhankelijk van uw smaak. Alle stoelen die wij verkopen, modern of klassiek, zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit.

Sta op fauteuil

Sommige mensen geloven dat er verschil is tussen een sta op stoel of sta op fauteuil, maar dit is niet het geval. De termen worden door elkaar heen gebruikt. De term sta op fauteuil wordt wel wat vaker gebruikt voor de grotere (bredere) sta op stoelen.

Verschil met relaxstoel

Zitcomfort verkoopt zowel relaxstoelen als sta op stoelen. En veel van onze relaxstoelen kunnen ook worden uitgevoerd als sta op stoel. Terecht krijgen wij vaker de vraag wat nu precies het verschil is.

Het enige verschil tussen een sta op stoel en een relaxstoel is dat de sta op stoel wordt uitgevoerd met een sta-op-functie. De stoel helpt u dan langzaam en comfortabel op uw voeten door omhoog te komen. U staat meteen stevig en ondervindt geen hinder in uw spieren of gewrichten bij het opstaan. Een sta op stoel is dus eigenlijk een relaxstoel met een sta-op-functie.

Op de stoel kunt u verder nog allerlei extra opties toevoegen, zoals u dat ook kunt bij onze relaxstoelen. Denk hierbij aan een lendepomp voor extra ondersteuning, een massagefunctie of stoelverwarming. Alles om het u zo comfortabel en ondersteunend mogelijk te maken. Lees meer over een stoel op maat.

Prijzen sta op stoelen

Een sta op stoel is een hoogwaardig kwaliteitsproduct waarvan u vele jaren wilt genieten. Met een prijs tussen de €400,- en €4000,- zit er voor elke portemonnee wel een exemplaar tussen. Laat u adviseren door de vakman en u bent gegarandeerd gelukkig met een stoel die precies bij u past.

Veel mensen vragen zich terecht af of er een vergoeding mogelijk is voor sta op stoelen. Hier zijn mogelijkheden voor, maar wel uitsluitend onder speciale omstandigheden. Lees meer over de mogelijke vergoeding voor een sta op stoel vanuit de Wmo of zorgverzekering.

Gratis parkeren
Elektrisch verstelbare relaxstoelen van Zitcomfort
600+ stoelen op voorraad
Naar showroom