Sta op stoel met verwarming

Sta op stoel met verwarming functie optie Sta op stoel met verwarming functie optie

Sta op stoel met verwarming

Een sta op stoel is ideaal wanneer u hulp kunt gebruiken met opstaan uit uw stoel, maar wist u dat u ook verwarming kan toevoegen aan uw sta op stoel? Door de verwarmingselementen in de sta op stoel hoeft u het nooit meer koud te hebben. Daarnaast kunt u kiezen uit een van onze modellen en hiervoor zelf het materiaal of de kleur kiezen. De sta op stoel is daardoor volledig naar uw wens aan te passen. 

Heb je nog vragen?

Stoelverwarming en de sta op functie voor uw gezondheid 

Een sta op stoel met verwarming biedt vele voordelen voor uw gezondheid. Ten eerste is er de stoelverwarming, die zorgt voor een aangename warmte tijdens het zitten. Dit kan erg fijn zijn als u bijvoorbeeld last heeft van reuma of gewrichtspijn. De bloedcirculatie in uw lichaam wordt door de verwarming verbeterd en daarmee verlicht de pijn in bijvoorbeeld uw rug of benen. Daarnaast is er de sta op functie, die ervoor zorgt dat u gemakkelijk en zonder al te veel inspanning op kunt staan. Dit is met name handig wanneer u mobiliteitsproblemen heeft. 

Zorg dat de stoel naadloos in uw interieur past met unieke designs

Het is belangrijk dat de stoel naadloos in uw interieur past, anders kan deze een doorn in het oog worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende designs beschikbaar, zodat u een stoel kunt kiezen die perfect past bij uw stijl. Zo zijn er stoelen met moderne en strakke lijnen, maar ook stoelen met een klassieke uitstraling. Onze adviseurs helpen u altijd graag om een stoel te zoeken die bij u past. 

De sta op stoel met verwarming van Zitcomfort

Een stoel van Zitcomfort is een stoel die perfect is voor u. Onze adviseurs kunnen u helpen met het vinden van een goede en comfortabele stoel die daarnaast alle functionaliteiten bevat die u zoekt. Of dit nu stoelverwarming is of dat u graag een elektrisch bedienbare stoel heeft, het kan allemaal! Mocht het voor u niet mogelijk zijn om in een van onze winkels langs te komen is het mogelijk dat onze adviseurs bij u thuis langskomen om u een aantal gewenste stoelen te laten zien. U kunt deze dan rustig uit proberen. Nieuwsgierig geworden? Neem vooral contact met ons op!