<>
Gratis thuisbezorgd
tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
Mogelijkheid tot thuisdemonstratie
MENU
MENU
U bevindt zich hier: Home > Onderhoud & advies

Onderhoud & advies

Goede service vinden de wij de gewoonste zaak. Iedere dag staan de specialisten van Zitcomfort Bennekom voor u klaar om uw verwachtingen te overtreffen. Naast persoonlijke aandacht maken wij het u makkelijk met onze servicediensten. Hoe kunnen wij u helpen?

Welkom in onze winkel

Wij nodigen u graag uit in onze winkel in Bennekom. Wij kunnen u in alle rust kennis laten maken met de grootste collectie stoelen van Nederland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op uw eigen tempo ons topcomfort ervaren. 

We nemen uitgebreid de tijd

voor uw persoonlijke

wensen

Advies bij u thuis

Bent u slecht ter been of is onze winkel te ver bij u vandaan? Kies dan voor advies bij u thuis. Onze adviseur komt graag met een aantal modellen van uw keuze naar u toe. U kunt zo in uw eigen omgeving ervaren wat topcomfort met u doet.

Haal- en brengservice

Woont u niet in de buurt van Bennekom, maar wilt u wel graag in onze winkel worden geholpen? Maak dan gerust gebruik van onze haal- en brengservice. Op de datum van uw voorkeur halen wij u graag op. U kunt dan vrijblijvend onze winkel bezoeken. Vanzelfsprekend brengen wij u ook weer terug naar huis.

We adviseren u graag

over het onderhoud

van stof en leer

Direct leverbaar

Als u kiest voor een stoel op uw maat dan wilt u daar snel van kunnen genieten. Zitcomfort Bennekom begrijpt dat. Daarom hebben wij de meeste stoelen in verschillende maten gewoon op voorraad.

Twee minuten levertijd.

U kunt direct beginnen

met relaxen

5 jaar garantie

Tijdens de garantieperiode van vijf jaar heeft u recht op gratis reparatie van uw stoel. Terwijl u gebruik maakt van een mooie leenstoel, zorgen wij dat uw eigen stoel weer in topconditie bij u wordt afgeleverd. Zitcomfort Bennekom houdt u persoonlijk op de hoogte van de reparatie of schoonmaakbeurt.

Vijf jaar lang

zorgeloos genieten

Altijd bereikbaar

De mensen van Zitcomfort Bennekom zijn altijd bereikbaar voor uw vragen. Ook na de levering van uw stoel bent u altijd welkom.

Wij staan altijd voor u klaar

met raad en daad

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

€300 retour voor uw oude stoel
Dagen
:
Uur
:
Minuten

OPRUIMING COLLECTIE 2019 - TOT 60% KORTING

Bezoek winkel
OPRUIMING COLLECTIE 2019 - TOT 60% KORTING

Bel ons

Comfort expert

Zal ik u even bellen?

Laat uw nummer achter en we bellen u z.s.m. terug.