<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Complete service

Complete service

Bij Zitcomfort willen we niet alleen dat uw zitervaring comfortabel is, maar ook het gehele traject naar een nieuwe stoel. Als u niet voor een bezoek naar de showroom kunt komen, komen we daarom gewoon bij u thuis.

5 jaar garantie

Op de meeste van onze modellen geven we maar liefst 5 jaar garantie. Tijdens deze periode heeft u recht op gratis reparatie van uw stoel. Terwijl u gebruik maakt van een goede en mooie leenstoel, zorgen wij dat uw eigen stoel weer in topconditie bij u wordt afgeleverd.

00:25
Thuisdemonstratie uitleg

Demonstratie bij u thuis

Bent u slecht ter been of ziet u ertegen op om naar de showroom te komen? Wij komen met plezier bij u langs voor een demonstratie in uw eigen woonkamer. Onze adviseur komt dan met een aantal verschillende modellen naar u toe. U kunt zo in uw eigen omgeving ervaren wat topcomfort met u doet.

Afspraak maken
00:29
Zitcomfort Koffie

Haal-en-brengservice

Woont u niet in de buurt van Bennekom, Zeist of Barneveld, maar wilt u wel graag onze showroom bezoeken? Onze haal-en-brengservice is dan een uitkomst voor u. Op de datum van uw voorkeur halen wij u graag op. U kunt dan vrijblijvend een van onze showrooms bezoeken, waarna we u weer veilig thuis brengen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Zitcomfort brengt uw sta-op stoel of relaxstoel gratis thuis.

Gratis thuisbezorgd

Wij nodigen u graag uit in onze winkel in Zeist, Bennekom of Barneveld. Wij kunnen u in alle rust kennis laten maken met de grootste collectie stoelen van Nederland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op uw eigen tempo ons topcomfort ervaren.

Direct leverbaar

Als u kiest voor een stoel op uw maat dan wilt u daar snel van kunnen genieten. Zitcomfort begrijpt dat. Daarom hebben wij veruit de meeste stoelen in verschillende maten gewoon op voorraad.

00:20

Altijd bereikbaar

Frank van Zitcomfort is altijd bereikbaar voor uw vragen. Ook na de levering van uw stoel blijven we u de service bieden die u nodig heeft.

We adviseren u graag

over het onderhoud

van stof en leer