<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Service tijdens de coronacrisis

Vanzelfsprekende service, ook tijdens de coronacrisis

De situatie rond het coronavirus is ontzettend vervelend. Zaken die we als ‘gewoon’ zijn gaan beschouwen, lijken minder binnen handbereik te liggen. Gelukkig geldt dat niet voor de service van Zitcomfort.

Uw gezondheid en die van de rest van Nederland zal de komende periode het uitgangspunt zijn voor de diensten die we aanbieden. Wij houden ons aan de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn ingevoerd.

Bel voor vragen: 0318 – 41 38 58

U bent welkom in de winkel, ook zonder afspraak

Kom naar de showroom of maak een afspraak bij u thuis. Nagenoeg alle sta op stoelen zijn op voorraad en kunnen we direct leveren.

Advies aan huis blijft mogelijk

U kunt ook een thuisadvies afspraak maken. We komen nog met plezier bij u thuis langs voor advies op maat. Daarbij kunnen we ook de stoelen van uw voorkeur meenemen.
Thuisdemonstratie aanvragen

 

Veelgestelde vragen

Hieronder plaatsen we een aantal vragen met bijbehorende antwoorden die wellicht bij u leven. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Samen komen we er altijd uit.

 

Welke maatregelen neemt Zitcomfort rond het coronavirus?

Om verspreiding van het virus tegen te gaan, geven we geen handen meer. Verder bieden we u de mogelijkheid om in de winkel de handen te ontsmetten en te wassen. Ook dragen we mondkapjes waar nodig in het bijzijn van klanten. We maken onze winkels extra schoon en u kunt tijdelijk alleen met PIN afrekenen. Uiteraard houden we het personeel goed op de hoogte van alles wat er speelt rond het virus.

 

Kan ik de winkels bezoeken zonder dat er andere klanten zijn?

Als u een afspraak maakt, houden we daar indien gewenst rekening mee. We reserveren de winkel dan speciaal voor u. Zo heeft u weer een zorg minder.

 

Kan ik ook thuis een stoel of matras testen?

Zoals altijd komen we graag bij u langs om u te adviseren over een sta op stoel die bij u past. Waar u ook woont. Maak daarvoor een thuisafspraak op een moment dat u het beste uitkomt.

 

Is het veilig om medewerkers van Zitcomfort thuis te ontvangen?

Maakt u zich geen zorgen! Onze medewerkers verschijnen alleen op het werk als ze zich helemaal fit voelen. We hebben duidelijke afspraken dat ze bij de minste klachten thuis blijven. Ook wassen ze hun handen regelmatig en gebruiken ze onderweg een desinfecterend middel en indien gewenst een mondkapje. Alles voor uw en onze gezondheid!

Heeft u vragen?

Zit u nog met andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Kijk hiervoor op www.zit-comfort.nl/contact of bel met 0318 – 41 38 58.

MAGAZIJN LEEGVERKOOP

Maak uw kortingscode aan

Nu tot wel 60% korting
Dagen
:
Uur
:
Minuten