<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
U bevindt zich hier: Home > Service tijdens de coronacrisis

Vanzelfsprekende service, ook tijdens de coronacrisis

De situatie rond het coronavirus is ontzettend vervelend. Zaken die we als ‘gewoon’ zijn gaan beschouwen, lijken minder binnen handbereik te liggen. Gelukkig geldt dat niet voor de service van Zitcomfort en Zitcomfort Slapen.

Natuurlijk betekent dit niet dat we ons er niets van aantrekken. Integendeel, uw gezondheid en die van de rest van Nederland zal de komende periode het uitgangspunt zijn voor de diensten die we aanbieden. Wij houden ons aan de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn ingevoerd.

 

Winkel blijft open en advies aan huis blijft mogelijk

U blijft gewoon welkom in onze winkel en kunt afspraken blijven maken. Ook komen we nog met plezier bij u thuis langs voor advies op maat.

 

Veelgestelde vragen

Hieronder plaatsen we een aantal vragen met bijbehorende antwoorden die wellicht bij u leven. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. Samen komen we er altijd uit.

Welke maatregelen nemen Zitcomfort en Zitcomfort Slapen rond het coronavirus?

Om verspreiding van het virus tegen te gaan, geven we geen handen meer. Verder bieden we u de mogelijkheid om in de winkel de handen te ontsmetten en te wassen. Ook maken we onze winkels extra schoon en kunt u tijdelijk alleen met PIN afrekenen. Uiteraard houden we het personeel goed op de hoogte van alles wat er speelt rond het virus.

Kan ik de winkel bezoeken zonder dat er andere klanten zijn?

We snappen dat het misschien onwennig voelt om in een ruimte met veel onbekenden te zijn. Als u een afspraak maakt, houden we daar graag rekening mee. We reserveren de winkel dan speciaal voor u in de ochtend of in de avond. Zo heeft u weer een zorg minder.

Kan ik ook thuis een stoel of matras testen?

Zoals altijd komen we graag bij u langs om u te adviseren over een stoel of matras die bij u past. Waar u ook woont. Maak daarvoor een thuisafspraak op een moment dat u het beste uitkomt.

Gaat mijn afspraak wel door?

Als u niets van ons gehoord hebt, mag u er gewoon vanuit gaan dat we op het afgesproken moment bij u langskomen. We nemen contact met u op als er iets verandert.

Is het veilig om medewerkers van Zitcomfort en Zitcomfort Slapen thuis te ontvangen?

Maakt u zich geen zorgen! Onze medewerkers verschijnen alleen op het werk als ze zich helemaal fit voelen. We hebben duidelijke afspraken dat ze bij de minste klachten thuis blijven. Ook wassen ze hun handen regelmatig en gebruiken ze onderweg een desinfecterend middel. Alles voor uw en onze gezondheid!

Zit u nog met andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Kijk hiervoor op www.zit-comfort.nl/contact of bel met 0318 – 41 38 58

Bel ons

Comfort expert

Hoe we u in deze tijd goed van dienst kunnen zijn?

Laat uw nummer achter en we bellen u z.s.m. terug.