<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
U bevindt zich hier: Home > Maatwerk

Precies passend bij uw lichaam

Als u op zoek bent naar een relaxstoel of sta-opstoel, doet u dat vanuit een bepaalde behoefte. Misschien heeft u klachten of wilt u beter kunnen ontspannen. Omdat deze behoeften voor iedereen anders zijn, is een stoel op maat de enige juiste optie voor optimaal comfort en ergonomie. Dat is precies wat we bieden bij Zitcomfort.

Afgesteld op uw wensen

Uw lichaam heeft een heel specifieke en unieke ondersteuning nodig. Alleen op die manier blijft u fit en blijven klachten uit. Daarom stellen wij alle afzonderlijke onderdelen van de stoel precies af op uw lichaam. Zo zit de stoel u als gegoten en geniet u van een ontspannen zitervaring.

Met het juiste formaat

Afhankelijk van u lichaamsbouw en lengte kiezen samen met u we het juiste formaat stoel. Zo weet u zeker dat u niet te ruim of te krap zit, wat uw klachten kan verergeren of tot nieuwe kan leiden. Al onze stoelen zijn in drie verschillende groottes verkrijgbaar, dus ook in uw maat.

Aangevuld met extra relaxmogelijkheden

Extra steun onder in uw rug, een heerlijke massagefunctie of zelfs verwarming in uw stoel – we installeren deze opties graag voor nog meer comfort. Én elke stoel uit het assortiment kan uitgerust worden met onze handige sta-opfunctie. Zo krijgt u altijd precies de ondersteuning die u nodig heeft en prettig vindt. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Van materiaal dat past bij uw interieur

Uw nieuwe stoel kan in verschillende materialen uitgevoerd worden. Denk hierbij aan staal en aluminium, maar bijvoorbeeld ook aan hout. Waar u ook voor kiest, in al onze stoelen vindt u de hoogwaardige kwaliteit en het maatwerk terug dat u van Zitcomfort mag verwachten.

Maatwerk bij Zitcomfort

In uw favoriete kleur

Uw stoel moet u niet alleen ondersteunen tijdens het zitten, maar ook een waardevolle aanvulling zijn op uw woonruimte. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kunt u bij ons kiezen uit maar liefst 100 verschillende kleuren bekleding in leer en stof. Ook de combinatie die u het mooist vindt, zit er dus tussen!

Persoonlijk advies

Persoonlijke voorkeuren of lichamelijke klachten? Wij adviseren altijd op maat wat uw situatie ook is.

01:02