<>
Gratis thuisbezorgd
tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
Mogelijkheid tot thuisdemonstratie
MENU
MENU
U bevindt zich hier: Home > Maatwerk

Gezond zitten op uw maat

De ideale stoel past perfect bij uw lichaam. Als u verantwoord wil zitten dan kiest u voor een stoel op uw maat. Wat uw lichaamsbouw ook is, Zitcomfort in Bennekom heeft altijd een stoel die u gegoten zit. Als de sta-op-specialist van Nederland bieden wij u de grootste collectie maatwerk stoelen.

Ergonomisch verantwoord zitten

Zitcomfort Bennekom helpt u graag met het samenstellen van uw eigen stoel. Door onze ervaring en samenwerking met fysio- en ergotherapeuten bent uw verzekerd van de beste oplossing. Uw stoel helpt u om beter te ontspannen en zorgt voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. Ook uw bloedsomloop zal verbeteren door de juiste pasvorm.

Iedereen is anders

Omdat iedereen een ander postuur bieden wij stoelen in diverse maten. Bent u groot of klein, bij Zitcomfort Bennekom zult u zeker slagen. Op basis van uw maten selecteren wij een aantal stoelen die u in alle rust kunt uitproberen. Wij zijn er zeker van dat u een stoel kiest waar u jarenlang gezond en ontspannen van kunt genieten.

Oerdegelijke kwaliteit

Als u kiest voor een stoel op maat dan wilt u daar jarenlang van genieten. Zitcomfort Bennekom biedt u daarom uitsluitend de beste kwaliteit. Onze stoelen worden met zorg vervaardigd in Nederland.
De materialen die we gebruiken zijn hoogwaardig en slijtvast. Door de grote hoeveelheid stoelen kunnen wij de prijs laag houden. U profiteert zo van de mooiste kwaliteit voor de laagste prijs.

“ Veel mensen hebben lichamelijke klachten. Goed zitten helpt vaak om klachten te verminderen ”

PIETER DONSTRA

Fysiotherapeut

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

€300 retour voor uw oude stoel
Dagen
:
Uur
:
Minuten

OPRUIMING COLLECTIE 2019 - TOT 60% KORTING

Bezoek winkel
OPRUIMING COLLECTIE 2019 - TOT 60% KORTING

Bel ons

Comfort expert

Zal ik u even bellen?

Laat uw nummer achter en we bellen u z.s.m. terug.