bedieningspaneel<<>>cancelelektrisch-motorShapeherz-waagePage 1keuze-zithoogteplusrugleuningshare (1)sta-op-hulpPage 1 Copy 4topswingvoetensteunzithoogte
U bevindt zich hier: Home > Familiebedrijf

Aandacht zit in ons dna

Als sinds 2001 staat Zitcomfort Bennekom garant voor een goede zit. Wij zijn een familie die houdt van persoonlijke aandacht. Die aandacht wordt door onze klanten erg gewaardeerd. In een gemoedelijke sfeer adviseren wij u altijd de beste stoel voor u. Vader Leen en zijn twee zonen Willem en Robbert helpen u graag. Dat kan in onze winkel in Bennekom of gewoon bij u thuis.

Jarenlange ervaring

Bij Zitcomfort Bennekom koopt u niet zomaar een stoel maar een stoel die op uw lijf geschreven is. Om tot ultiem zitcomfort te komen is ervaring en kennis van ergonomie zeer belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten garanderen wij u de beste oplossing.

Gemoedelijke sfeer

Als u bij Zitcomfort Bennekom binnenstapt merkt u direct de huiselijke sfeer. Als familiebedrijf vinden wij deze ontspannen sfeer erg belangrijk. Bij binnenkomst geniet u eerst van een lekker kopje koffie of thee met een chocolaatje. Wij nemen vervolgens alle tijd voor u en adviseren u geheel vrijblijvend.

Vader en zonen zorgen

graag voor een fijne sfeer

De allerbeste service

Het is ons doel dat u zich comfortabel voelt. Dat ervaart u in onze winkel maar onze service gaat verder. Zo kunt u kosteloos gebruik maken van advies bij u thuis. Zo kunt u in uw eigen woonkamer kennismaken met onze Sta-op- of Relaxstoelen.

Wij zijn pas tevreden

als u zit als een vorst

tot 50% korting

Showroom opruiming

Gratis thuisbezorgd
Dagen
:
Uur
:
Minuten

SHOWROOM OPRUIMING - TOT 50% KORTING

Bezoek winkel
SHOWROOM OPRUIMING - TOT 50% KORTING