<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Familiebedrijf

Toewijding van een hechte familie

Al sinds 2001 staat Zitcomfort in Bennekom garant voor een goede zit. In 2022 kwam daar de gloednieuwe vestiging in Barneveld bij en in 2023 nog een derde in Zeist. Vader Leen en zoon Frank, maar ook Arjan, Maarten, Desiree en Rianne kennen de kneepjes van het vak en weten precies wat het beste is voor u. Onze adviezen baseren we verder op jarenlange samenwerking met fysiotherapeuten. Zo kunnen we u precies de stoel bieden die u verder helpt.

Persoonlijke aandacht voorop

Persoonlijke aandacht

Bij Zitcomfort nemen we de tijd voor u. We luisteren goed naar wat uw wensen zijn en denken met u mee over een oplossing. Zo krijgen we een beeld van wat u nodig heeft en zorgen we ervoor dat u met een stoel naar huis gaat waar u jaren mee vooruit kunt.

Toegankelijk en gemoedelijk

Toegankelijk & gemoedelijk

In onze showrooms zou u zich net zo thuis moeten kunnen voelen als in uw eigen woonkamer. Een relax- of sta-opstoel is een meubel dat u lang gaat gebruiken, dus u wilt een weloverwogen keuze maken. En daar gaan we dus letterlijk rustig voor zitten, samen met u.

Ziet u geen mogelijkheid om naar een van de showrooms te komen? Dan komen we gewoon met een paar exemplaren bij u thuis langs en geven we u een demonstratie in uw eigen omgeving.

Gratis parkeren