<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Tweedehands sta op stoel? Waarom een nieuwe echt slimmer is
Gebruikte sta op stoel
Sta op stoelen
5 min

Tweedehands sta op stoel? Waarom een nieuwe echt slimmer is

Een sta op stoel is niet zomaar een stoel. De vele exclusieve snufjes en het hoogwaardige materiaal komen samen in een technisch hoogstandje dat voor optimaal comfort zorgt. Ook is een sta op stoel altijd afgesteld op de persoon voor wij hij bestemd is. Daarom adviseren wij om nooit voor tweedehands sta op stoel te kiezen. Gun uw lijf en leden de ondersteuning die ze verdienen. En de prijs? Daar hoeft u echt niet van te schrikken. Lees snel verder!

Tweedehands sta op stoel is geen goed idee

Is een tweedehands sta op stoel een verstandige keuze?

U zorgt graag goed voor uw lichaam. Er is niets vervelender dan last of pijn bij het zitten, opstaan of lopen. Daarom is een sta op stoel van Zitcomfort altijd volledig op maat gemaakt voor u. Een tweedehands sta op stoel kopen is daarom geen goed idee. Als u niet oppast, worden uw klachten erger en bent u nog verder van huis. Vertrouw liever op de expertise van Zitcomfort en kies voor een sta op stoel die perfect aansluit bij uw wensen, behoeftes en natuurlijk smaak.

Nieuw versus tweedehands sta op stoel

Omdat elke sta op stoel bij Zitcomfort maatwerk is, is er maar één stoel die de juiste is voor u. En die stoel maken we graag voor u! Een tweedehands sta op stoel zal dus nooit volledig bij u passen en misschien zelfs ongemak opleveren. Ook bent u nooit zeker van de kwaliteit van een tweedehands sta op stoel. Er kan immers sprake zijn van verborgen mankementen en vaak wordt er geen garantie geven. Wij geven daarentegen op vrijwel al onze stoelen maar liefst vijf jaar garantie! Zo bent u lange tijd zorgeloos verzekerd van een comfortabele, ergonomische sta op stoel.

Verder is er maar een kleine kans dat er een tweedehands sta op stoel precies in uw stijl of kleur te vinden is. Bij Zitcomfort kiest u dat helemaal zelf uit. De gebruiksgeschiedenis van een tweedehands stoel is ook een groot vraagteken, maar met een nieuwe sta op fauteuil weet u dat u een schoon en hygiënisch product in huis haalt.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Misschien bent u bang dat een sta op stoel een hele investering is en wilt u daarom liever een tweedehands sta op stoel kopen. Maar dan zit u ernaast! Zitcomfort levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook kunt u altijd een kijkje nemen in onze outlet, waar we de beste stoelen voor wel heel aantrekkelijke prijzen aanbieden. Voor meer informatie en vragen over onze sta op stoelen, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Ook interessant: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel?

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op
omhoog