<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Sta op stoel: maar liefst 5 jaar garantie!
Sta op stoelen
5 min

Sta op stoel: maar liefst 5 jaar garantie!

Misschien lijkt het u best een grote aankoop: een stoel die u helpt bij het opstaan en u soepel en met de minste inspanning op uw voeten zet. En wat nu als u onverhoopt schade aan uw stoel krijgt, hoe zit het dan met de reparatie en de kosten ervan? Gelukkig slaat u bij Zitcomfort twee vliegen in één klap: wij bieden de voordeligste, gloednieuwe sta op stoelen standaard met vijf jaar garantie!

Door garantie geen kosten bij reparatie

Bij Zitcomfort staan we voor 100% achter de kwaliteit van onze sta op stoelen. Daarom is het voor ons ook geen enkel probleem om standaard een riante garantieperiode van vijf jaar op onze producten aan te bieden. Als u binnen deze periode schade aan uw sta op stoel krijgt of een onderdeel kapot is, komen we bij u langs en herstellen we uw stoel te plekke. Uiteraard doen we dit geheel kosteloos. Mocht uw stoel een reparatie nodig hebben die wat meer tijd gaat vragen of die we niet op locatie uit kunnen voeren, dan nemen we de stoel mee en repareren we hem op de zaak. In de tussentijd krijgt u uiteraard een stoel van ons te leen die minstens zo comfortabel is als uw eigen vertrouwde sta op stoel.

Sta op stoel kapot? Geen zorgen!

Of het nu gaat om schade aan de stoffen of lederen bekleding, een technisch mankement aan de elektrische aansturing van het sta op systeem of een ander defect aan het mechanisme: onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat u in een mum van tijd weer in alle luxe kunt genieten van uw favoriete seniorenstoel. De garantie van vijf jaar geldt op de modellen uit onze huidige sta op stoelen collectie, maar ook op de stoelen die u in onze sta op stoelen outlet en relaxstoelen outlet kunt bestellen. Voor meer informatie over alle vormen van service en ondersteuning die we aanbieden, kunt u terecht op onze website. En natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel in Bennekom, waar de koffie altijd klaarstaat!

Ook interessant: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel?

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op
omhoog