<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Sta op stoel en relaxstoel: wat voor types bestaan er?
Relaxstoelen | Sta op stoelen
5 min

Sta op stoel en relaxstoel: wat voor types bestaan er?

Bent u op zoek naar een manier om comfortabeler te genieten van een goed boek, televisie te kijken of een dutje te doen? Het kan allemaal in een relaxfauteuil van Zitcomfort. Als u bij het uit de stoel overeind komen wat hulp kunt gebruiken, is een sta op stoel wellicht iets voor u. In dit blog vertellen we u wat voor types stoelen wij aanbieden en wat de verschillen en mogelijkheden zijn. En wist u dat we uw nieuwe favoriete stoel helemaal op maat maken? Daarover vertellen we u in een ander blog meer.

Relaxstoelen

Een relaxfauteuil is een stoel die erop gemaakt is u te laten ontspannen op een manier die goed is voor uw lichaam. De relaxfauteuil heeft, afhankelijk van het model en type, een aantal functies die extra comfort bieden en u verantwoord laten zitten. Zo zijn er stoelen met een verstelbare rugleuning, zodat u heerlijk achterover kun leunen of zelfs kunt gaan liggen. Ook behoort een opklapbare voetsteun tot de mogelijkheden. Daarbij komt nog een optie tot extra ondersteuning onder in de rug en een hoofdsteun. Verder zijn er modellen die op een draaivoet staan, zodat u wendbaar bent in uw stoel. Alles om u de ergonomische zitervaring te geven die u zoekt.

Elektrische sta op stoelen

Een bijzondere variant van de relaxstoel is de sta op stoel. Deze stoel helpt u via een of meerdere elektrische motoren bij het opstaan door met u mee te bewegen. De sta op stoel brengt u als het ware geleidelijk in een staande positie. Als u op wilt staan, drukt u op een knop en de stoel ondersteunt u tot u rechtop staat. U heeft de keuze uit een variant die u met een stekker aansluit op het stopcontact of een draadloze stoel die werkt op een accu. Bij een gemiddeld gebruik zult u zien dat u de accu van uw seniorenstoel slechts één keer in de maand op hoeft te laden. Voor de sta op fauteuils gelden verder alle zelfde mogelijkheden als voor onze relaxstoelen. En alle modellen kunt u in ontelbare kleuren stof én leer bij ons bestellen! Over de verschillen tussen de modellen met meerdere motoren vertellen we u graag in dit blog meer.

Luxe opties

Als u op zoek bent naar het ultieme genieten vanuit uw ‘luie’ stoel, hebben we nog een aantal royale extra’s voor u in de aanbieding. Zo behoort een massagefunctie tot de mogelijkheden, waardoor u ontdekt wat écht ontspannen betekent. Ook zult u het nooit koud hebben met ingebouwde stoelverwarming. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of wij verwerken het in uw stoel. Wilt u onze fraaie fauteuils zelf eens uittesten en zo aan den lijve ondervinden wat het verschil is tussen een ‘gewone’ stoel en een heuse Zitcomfort-zetel? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Bennekom. We staan klaar voor u!

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Ervaar onze kwaliteitsstoelen nu zelf met een privé afspraak in de showroom of bij u thuis!

  • Bezoek onze showroom op afspraak
  • Vrijblijvende thuisafspraak mogelijk
Vestigingen bekijken
Verder winkelen
omhoog