<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
U bevindt zich hier: Home > Blog > Sta-opstoel defect: wat nu?
service en garantie op een sta op stoel
Relaxstoelen | Sta-op stoelen
5 min

Sta-opstoel defect: wat nu?

Hopelijk geniet u al jaren van uw comfortabele sta-opstoel. Maar wat als er onverhoopt een defect optreedt? Misschien functioneert de motor niet goed meer, is de accu kapot of moet een van de onderdelen vervangen worden. Geen stress, want bij ZItcomfort heeft u op vrijwel alle sta-opstoelen maar liefst 5 jaar garantie!

Sta op stoel defect

Onderdelen kapot

Onze sta-opstoelen zijn van zo’n hoge kwaliteit, dat we op veel modellen gerust een jarenlange garantie geven. Maar omdat u de stoel intensief gebruikt, kan er natuurlijk altijd iets slijten. Ook de levensduur van de accu voor de motoren kan teruglopen. In deze gevallen komen wij bij u langs en repareren we uw favoriete stoel in een mum van tijd. Mocht het defect wat groter zijn, dan nemen we uw sta-opstoel mee naar onze werkplaats en repareren we hem daar. Uiteraard zorgen we in de tussentijd voor een vervangende relaxfauteuil die minstens zo goed is als uw eigen vertrouwde stoel.

Vanzelfsprekende service

Als uw garantietermijn verstreken is, kunt u ook gewoon bij ons aan blijven kloppen voor reparaties, service en advies. Wellicht is het aantrekkelijk om uw oude sta-opstoel in te ruilen voor een nieuwer exemplaar dat nóg beter aansluit op uw veranderende persoonlijke behoeftes. Zo blijft u altijd verzekerd van de perfecte ondersteuning op maat. Wat kunt u het beste doen? Neem contact met ons op! We bespreken uw situatie rustig, kijken naar de mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in onze showroom, waar we altijd voor u klaarstaan. Zien we u snel?

 

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op
omhoog