<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Sta op stoel: huren of beter kopen?
service en garantie op een sta op stoel
Relaxstoelen | Sta op stoelen
5 min

Sta op stoel: huren of beter kopen?

Een sta op stoel is een product dat u niet wekelijks aanschaft. Dat begrijpen we maar al te goed. Wellicht denkt u dat het verstandig is om een sta op stoel een tijdje te huren omdat u wilt kijken hoe de fauteuil bevalt of omdat u denkt de stoel maar een korte periode nodig te hebben. In dit blog leggen we u uit waarom het huren van een sta op stoel misschien niet de beste optie is.

Wat te doen wanneer sta op stoel defect is

Sta op stoel op maat: huren onverstandig

Een sta op stoel is geen meubelstuk dat u ‘zomaar’ koopt. Misschien verlangt u naar een groter stuk comfort of heeft u klachten waarvoor u ondersteuning en verlichting zoekt. Het kan ook voorkomen dat u een revalidatietraject doorloopt en een specifieke wens op het gebied van zitcomfort heeft. In al deze gevallen bent u op zoek naar maatwerk. Mocht u ervoor kiezen om een sta op stoel te gaan huren, dan zal deze nooit precies afgesteld worden op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Op die manier haalt u niet het maximale uit uw stoel en blijft u met uw klachten zitten.

Bij het huren van een sta op stoel raakt u de stoel weer kwijt!

Het klinkt wellicht als een open deur, maar het huren van een sta op stoel is tijdelijk. Dat betekent dat u gaat wennen aan een prettig product dat u later weer terug moet geven. Net nu u lekker zat, dient u de fauteuil weer in te leveren. U moet weer terug naar de ‘gewone’ stoel of koopt alsnog een sta op stoel, waarbij u in veel gevallen het huurgeld kwijt bent. Daarnaast worden er voor het brengen en halen vaak kosten gerekend.

Altijd de geschikte sta op stoel bij Zitcomfort

Bij Zitcomfort geloven we niet in de verhuur van sta op stoelen. Omdat het gaat om een product op maat, zult u geen profijt hebben van een stoel die niet precies ingericht is op uw wensen en behoeftes. Het komt er dan natuurlijk wel op neer dat u een stoel aan zult moeten schaffen. Gelukkig hoeft dat niet geen enorme kostenpost te zijn. Bij Zitcomfort bieden we u een stoel voor elke portemonnee. In onze outlet vindt u stoelen die net zo goed zijn als een goede huur sta op stoel, maar met een vriendelijke aanschaf prijs.

Natuurlijk kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om rustig de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we er altijd uit!

Ook interessant: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel?

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tijdelijk tot €600 korting

Bekijk actie

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tijdelijk tot €600 korting

Bekijk actie
omhoog