<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
U bevindt zich hier: Home > Blog > Sta op stoel kapot: wat nu?
service en garantie op een sta op stoel
Relaxstoelen | Sta-op stoelen
5 min

Sta op stoel kapot: wat nu?

Hopelijk geniet u al jaren van uw comfortabele sta op stoel. Maar wat als er onverhoopt een defect optreedt? Misschien functioneert de motor niet goed meer, is de accu kapot of moet een van de onderdelen vervangen worden. Geen stress, want bij Zitcomfort heeft u op vrijwel alle sta op stoelen maar liefst 5 jaar garantie!

Wat te doen wanneer sta op stoel defect is

Onderdelen van sta op stoel defect?

Onze sta op stoelen zijn van zo’n hoge kwaliteit, dat we op veel modellen gerust een jarenlange garantie geven. Maar omdat u de stoel intensief gebruikt, kan er natuurlijk altijd een onderdeel slijten. Zo kan na jarenlang gebruik van de stoel de levensduur van de accu teruglopen. Ook aan de motor of aan de afstandsbediening van de sta op stoel kan een defect optreden. Stof en vuil zijn hierin vaak boosdoeners.

In deze gevallen komen wij bij u langs en repareren we uw favoriete stoel in een mum van tijd. Mocht het defect wat groter zijn, dan nemen we uw sta op stoel mee naar onze werkplaats en repareren we hem daar. Uiteraard zorgen we in de tussentijd voor een vervangende seniorenstoel die minstens zo goed is als uw eigen vertrouwde stoel.

Vanzelfsprekende service

Als uw garantietermijn verstreken is, kunt u ook gewoon bij ons aan blijven kloppen voor reparaties, service en advies. In sommige gevallen is het aantrekkelijk om uw defecte sta op stoel in te ruilen voor een nieuwer exemplaar dat nóg beter aansluit op uw veranderende persoonlijke behoeftes. Zo blijft u altijd verzekerd van de perfecte ondersteuning op maat. Wat kunt u het beste doen? Neem contact met ons op! We bespreken uw situatie rustig, kijken naar de mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in onze showroom, waar we altijd voor u klaarstaan. Zien we u snel?

Ook interessant: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel?

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op
omhoog