<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > 4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort
showroom met seniorenstoel en relaxstoelen
Relaxstoelen | Sta op stoelen
5 min

4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort

Iedereen zit graag comfortabel, ontspannen en met een beetje stijl. Bij het ouder worden komt daar nog de behoefte voor extra ondersteuning en de verlichting van klachten bij. Al deze zaken komen op een elegante manier samen in een seniorenstoel. Maar hoe komt u aan de perfecte stoel voor ouderen? We vertellen u graag waarom u bij Zitcomfort moet zijn. 

showroom met seniorenstoel en relaxstoelen

1. Seniorenstoel op maat

Stoelen voor senioren zijn alles behalve confectie. Daarom is het niet verstandig om zomaar een exemplaar te kopen dat wel lekker zit of ergens in de aanbieding staat. Hoe verleidelijk dat ook is, u zult er op termijn spijt van krijgen. Zo kopen sommige ouderen simpelweg een hoge stoel zodat ze wat gemakkelijker opstaan, echter een dergelijke stoel heeft geen optimaal zitcomfort en ergonomie.

Een seniorenstoel koopt u het beste op maat bij een specialist. Die neemt uitgebreid de tijd voor u, kijkt wat er bij u past en wat u nodig heeft. Op die manier krijgt u een ergonomische stoel die verantwoord is en precies doet wat hij voor u moet doen. Zo zit u niet alleen de eerste week lekker in uw nieuwe relaxstoel, maar ook in alle jaren die erop volgen.

2. Stoel voor ouderen die helpt bij klachten

Misschien kampt u al een tijdje met pijn in de boven- of onderrug, met last van spieren of gewrichten of met moeite bij het opstaan uit uw huidige stoel. Een seniorenstoel die helemaal is ingericht op uw lichaam en wensen biedt hierbij verlichting en neemt in sommige gevallen de klachten zelfs helemaal weg. Een deskundige adviseur kijkt naar wat uw klachten zijn en stelt daar de stoel op samen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een sta op stoel die ondersteuning biedt bij het opstaan uit de stoel, of een elektrische relaxstoel met een verstelbare leuning en voetenbank. Zo is een relaxfauteuil een waardevolle ondersteuning in de ouderenzorg.

3. Seniorenstoelen in stijlvolle kleuren, materialen en designs

Een seniorenstoel mag dan op de eerste plaats functioneel zijn, maar uitstraling en vormgeving spelen natuurlijk ook mee bij een stoel voor ouderen. Het uiterlijk van de fauteuil moet u niet tegen gaan staan maar een toevoeging zijn op uw interieur. Zo kiest u voor een mooie sta op stoel die u actief helpt met opstaan, of een luxe elektrische relaxstoel om heerlijk in te lezen. Bij Zitcomfort hebben we een ruim aanbod seniorenstoelen in elke stijl en dat in maar liefst 100 kleuren! Ook uw smaak komt u tegen in onze collectie. 

4. Een eerlijke prijs voor een seniorenstoel

We kunnen er wel omheen draaien, maar uiteindelijk speelt de prijs een grote rol bij het kopen van een seniorenstoel. Daarom bieden we bij Zitcomfort een fraaie stoel voor elke portemonnee, zonder in te leveren op vormgeving, service of advies. Maak voor meer informatie een vrijblijvende adviesafspraak met een van onze adviseurs.

Veel senioren vragen zich terecht af of er een vergoeding mogelijk is voor het kopen van een sta op stoel. Hier geven wij antwoord op in ons artikel: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel vanuit Wmo of verzekering?

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Ervaar onze kwaliteitsstoelen nu zelf met een privé afspraak in de showroom of bij u thuis!

  • Bezoek onze showroom op afspraak
  • Vrijblijvende thuisafspraak mogelijk
Vestigingen bekijken
Verder winkelen
omhoog