<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
U bevindt zich hier: Home > Blog > 4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort
showroom met seniorenstoelen
Relaxstoelen | Sta-op stoelen
5 min

4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort

Iedereen zit graag comfortabel, ontspannen en met een beetje stijl. Bij het ouder worden komt daar nog de behoefte voor extra ondersteuning en de verlichting van klachten bij. Al deze zaken kunnen op een elegante manier samenkomen in een stoel voor senioren. Maar waar hoe komt u aan zo’n stoel voor ouderen? We vertellen u graag waarom u bij Zitcomfort moet zijn. 

showroom met seniorenstoelen

1. Een relaxstoel op maat

Stoelen voor senioren zijn alles behalve confectie. Daarom is het niet verstandig om zomaar een exemplaar te kopen dat wel lekker zit of ergens in de aanbieding staat. Hoe verleidelijk dat ook is, u zult er op termijn spijt van krijgen. Een stoel voor ouderen kunt u het beste op maat kopen bij een specialist. Die neemt uitgebreid de tijd voor u, kijkt wat er bij u past en wat u nodig heeft. Op die manier krijgt u een stoel die ergonomisch verantwoord is en precies doet wat hij voor u moet doen. Zo zit u niet alleen de eerste week lekker in uw nieuwe fauteuil, maar ook in alle jaren die erop volgen.

2. Een stoel voor ouderen die helpt bij klachten

Misschien kampt u al een tijdje met pijn in de boven- of onderrug, met last van spieren of gewrichten of met moeite bij het opstaan uit uw huidige stoel. Een seniorenstoel die helemaal is ingericht op uw lichaam en wensen kan hierbij verlichting bieden en in sommige gevallen de klachten zelfs helemaal wegnemen. Een adviseur kijkt naar wat uw klachten zijn en stelt daar de stoel op samen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een elektrische sta-op stoel die ondersteuning biedt bij het uit de fauteuil omhoog komen of een zetel met een verstelbare leuning. Zo is een relaxfauteuil een waardevolle ondersteuning in de ouderenzorg.

3. Seniorenstoelen in stijlvolle kleuren, materialen en designs

Een fauteuil voor senioren mag dan in de eerste plaats functioneel zijn, dat betekent niet dat uitstraling en vormgeving niet meespelen. Het uiterlijk van de stoel moet u niet tegen gaan staan maar een toevoeging zijn op uw interieur. Zo kunt u kiezen voor een mooie eetkamerstoel van hout die past in uw keuken of een luxe lederen relaxzetel om heerlijk in te lezen. Bij Zitcomfort hebben we een ruim aanbod seniorenstoelen in elke stijl en dat in maar liefst 100 kleuren! Ook uw smaak komt u tegen in onze collectie. 

4. Een eerlijke prijs

We kunnen er wel omheen draaien, maar uiteindelijk speelt de prijs een grote rol bij het kopen van een seniorenstoel. Daarom bieden we bij Zitcomfort een fraaie stoel voor elke portemonnee, zonder in te leveren op vormgeving, service of advies. Maak voor meer informatie een vrijblijvende adviesafspraak met een van onze adviseurs.

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 50% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 50% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op
omhoog