<>
Bezoek onze showroom
Bezoek onze showroom
Vragen? Bel 0318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel 0318413858
U bevindt zich hier: Home > Blog > Maatwerk bij Zitcomfort: wat kunt u verwachten?
Maatwerk bij Zitcomfort
Relaxstoelen | Sta-op stoelen
5 min

Maatwerk bij Zitcomfort: wat kunt u verwachten?

Er komt best wat kijken bij de aanschaf van een sta-opstoel. En dan bedoelen we niet alleen of u de kleur of het materiaal mooi vindt en de stoel in eerste instantie lekker zit, maar ook of u op termijn nog plezier heeft van uw nieuwe stoel. Daarom zorgen we er altijd voor dat uw sta-opfauteuil ook echt de uwe is door hem op maat voor u te maken. We leggen u graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Maatwerk bij uw staop stoel en relaxstoel

Een sta-opstoel op maat: persoonlijke wensen

Maatwerk bij Zitcomfort wil zeggen dat u vrijwel elk aspect van uw nieuwe sta-opstoel naar eigen smaak en inzicht kunt kiezen en in kunt richten. Maar wat nog belangrijker is: we stellen de sta-opfauteuil helemaal in op uw lichaam en bieden ondersteuning waar u die nodig heeft. De lengte, diepte en hoogte van de zetel maken we namelijk helemaal op maat. Ook de armleuningen maken we precies op de juiste lengte. Als u bij ons in de winkel komt, kijken we wat er bij u past en wat uw voorkeuren en eventuele medische wensen zijn. Op die manier heeft u straks een smaakvolle stoel in huis staan die u exact op uw wenken bedient bij het zitten, ontspannen en helpen opstaan.

Wat betekent maatwerk: smaak en stijl

Hoe belangrijk de praktische en functionele aandachtspunten ook zijn, uw nieuwe aanwinst moet natuurlijk ook gewoon mooi zijn om te zien. U krijgt een nieuw meubel in huis dat moet passen bij uw interieur. Daarom kunt u bij Zitcomfort uit maar liefst 100 verschillende kleuren leer kiezen en net zo veel kleuren stof voor alle sta-opstoelen. Het voordeel van leer is dat het makkelijk schoon te maken is. Stof voelt warmer aan en de uitstraling is ook warmer. Eén ding is zeker: u vindt precies de stoel in de stijl, kleur en het materiaal dat u zoekt.

Massagefunctie en andere extra opties op uw sta-opstoel

Voilà: een stoel op maat vormgegeven in uw smaak. Maar daar blijft het niet bij. Door de vele extra opties die u kunt kiezen bij uw sta-opstoel, kunt u het meubel verder personaliseren. Zo kunt u kiezen voor een heerlijke massagefunctie die u optimaal laat ontspannen. En wat dacht u van het toppunt van luxe met verwarming in uw stoel? Verder kunt u ervoor kiezen om de elektriciteit van het motorsysteem door een accu te laten leveren in plaats van via de stekker. Deze accu hoeft u bij gemiddeld gebruik slechts één keer in de maand op te laden. Een bijkomend voordeel is dat u nergens snoeren ziet lopen rondom uw stoel. Over de verschillen tussen sta-opstoelen met een, twee of drie motoren vertellen we u in een ander blog meer. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze fraaie showroom.

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

tot 60% korting

op relax- en sta-op stoelen

op = op
omhoog