<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Hoe een ergonomische relaxstoel uw lichaam ondersteuning biedt
De Ergonomie van relaxstoelen
Relaxstoelen
5 min

Hoe een ergonomische relaxstoel uw lichaam ondersteuning biedt

U heeft vast al het een en ander gehoord over relaxstoelen en een beeld bij wat er mogelijk is. Maar hoe helpt een relaxstoel u eigenlijk om beter te zitten? En welke ondersteuning is het beste in uw geval? In dit blog leggen we uit wat een ergonomische relaxstoel voor u kan doen en hoe u erachter komt welke stoel het beste bij u past.

Ergonomische relaxstoel biedt uw lichaam de juiste ondersteuning

De werking van een ergonomische relaxfauteuil

Een ergonomische fauteuil laat u optimaal ontspannen door uw lichaam op gerichte plekken ondersteuning te bieden. Onder in uw rug bijvoorbeeld, bij uw lendenen. Door middel van een lendepomp die u met de hand inknijpt, pompt u het luchtreservoir bij uw onderrug op voor maximale ondersteuning. Ook in de nek bevindt zich een steun, die precies ingesteld kan worden op de juiste hoogte voor uw lichaamsbouw. Een ergonomische relaxstoel nodigt verder op een comfortabele manier uit tot rechtop zitten, zodat u uw rug niet belast door onderuit te zakken. Buiten al deze standaardopties is uw relaxstoel uit te rusten met allerlei luxe extra’s, zoals een massagefunctie of zelfs verwarming. Alles om u de perfecte, ergonomisch verantwoorde zitervaring te geven.

Een relaxstoel op maat

Maar hoe weet u nu wat het beste is in uw persoonlijke situatie? Afhankelijk van wat u prettig vindt, eventuele klachten die u ervaart of een indicatie die u heeft van bijvoorbeeld een fysiotherapeut, stellen we uw stoel precies op u af. Bij ons in de showroom of bij u thuis kijken we wat u nodig heeft. We maken uw nieuwe relaxstoel helemaal op maat in het materiaal en de kleur die u mooi vindt. Zo kunt u jaren vooruit met uw nieuwe relaxfauteuil!

Uitbreiden met een sta op functie

Als u merkt dat u wat moeite heeft om uit uw stoel overeind te komen, kunt u ervoor kiezen om uw relaxstoel uit te breiden met een sta op functie. Hierbij wordt u door middel van een of meerdere elektrische motoren op rustige en comfortabele wijze vanuit uw stoel in een staande positie gebracht en op uw voeten gezet. Deze sta op functie kunnen wij installeren op elke relaxstoel waarop uw oog gevallen is. Uiteindelijk kunt u net zo verantwoord relaxen als u zelf wilt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Lees ook: 4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Bel ons

Comfort expert

Hoe we u in deze tijd goed van dienst kunnen zijn?

Laat uw nummer achter en we bellen u z.s.m. terug.

omhoog