<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > Elektrische sta op stoelen: wat zijn de verschillen?
Alles over de verschillende electrische sta-op stoelen
Sta op stoelen
5 min

Elektrische sta op stoelen: wat zijn de verschillen?

Zoals de naam als zegt, bieden elektrische sta op stoelen u ondersteuning tijdens het overeind komen uit de stoel. Dit doet de stoel door een mechanisme dat elektrisch wordt aangestuurd en in werking treedt wanneer u op een knop drukt. Maar zijn er verschillen tussen sta op stoelen? En welke stoel is het beste voor u? We zetten het uiteen in dit blog.

Elektrische sta op stoelen, de verschillen uitgelegd

Voor elke wens het juiste model

De stoel waarin u het meest zit, moet gewoon comfortabel zijn en u optimaal laten ontspannen. Ook moet de stoel rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Met een seniorenstoel van Zitcomfort kiest u voor een stoel die u door middel van een of meerdere elektrische motoren rustig op uw benen zet. Ook hoeft u bij het gaan zitten niet ‘neer te ploffen’, maar kunt u soepel vanuit een staande positie gaan zitten.

Eén, twee of zelfs drie motoren

Wanneer u kiest voor een model met één motor haalt u een eenvoudig te bedienen sta op fauteuil in huis. Omdat u slechts met twee knoppen te maken heeft, is er weinig verwarring mogelijk en zult u niet snel vergeten hoe u de stoel gebruiken moet. Met een druk op de knop worden eerst uw benen op hoogte gebracht en vervolgens uw rug. Daarna kunt u vloeiend uit de stoel opstaan. Bij onze modellen met twee motoren beschikt u over meer knoppen die de benen en rug afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. U kunt dus zelf bepalen hoe u uit de stoel omhoogkomt. Ten slotte heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een model met maar liefst drie motoren. Bij dit type stoelen zit er nog een derde motor bij het ruggedeelte voor het laatste steuntje dat u comfortabel op uw voeten zet.

Elektrische sta op stoelen van Zitcomfort

Maar waarom kiest u nu voor een sta op stoel van Zitcomfort? Om te beginnen kunnen wij elk model dat u kiest uitrusten met het aantal elektrische motoren dat u graag zou willen hebben. Elke stoel is dus op maat te maken. Een van de grote voordelen van Zitcomfort is dat zelfs bij de eenmotorige sta op stoelen de bewegingen voor de benen en rug elkaar opvolgen en niet tegelijk gaan. Bij veel stoelen van andere aanbieders is dit wel het geval, wat veel onrustiger en minder comfortabel aanvoelt. Verder kunt u altijd zelf kiezen of u de stoel in leer of stof uitgevoerd wilt hebben, en dat maar liefst in 100 kleuren! Ook zijn onze sta op stoelen te voorzien van een draaifunctie, zodat u wendbaar blijft. En maakt u zich geen zorgen: de draaifunctie blokkeert tijdens het opstaan! Heeft u nog vragen of wilt u een sta op stoel zelf eens uitproberen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Bennekom.

Ook interessant: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel?

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op
omhoog