<>
Bezoek een showroom
Bezoek een showroom
Vragen? Bel +31318413858
Gratis thuisbezorgd
Tot 5 jaar service & garantie
Betrokken familiebedrijf
0
menu
0
menu
menu
Vragen? Bel +31318413858
U bevindt zich hier: Home > 5 manieren waarop Zitcomfort klachten en pijn bij het zitten op een stoel voorkomt
Specialist in sta op stoelen, Zitcomfort Bennekom
Relaxstoelen | Sta op stoelen
5 min

5 manieren waarop Zitcomfort klachten en pijn bij het zitten op een stoel voorkomt

Dat het niet prettig is om in het dagelijks leven pijn te ervaren, staat natuurlijk buiten kijf. U wilt er alles aan doen om zo comfortabel mogelijk van uw dag te genieten. Met name bij de dingen die elke dag opnieuw terugkomen, zou u geen pijn moeten voelen. Het zitten op een stoel is er daar een van. U zou pijnvrij moeten kunnen ontspannen! Gelukkig biedt Zitcomfort u die mogelijkheid met onze stoelen. In dit artikel leest u op welke 5 manieren wij uw klachten tegengaan.

Familiebedrijf Zitcomfort Bennekom

1. Stoel met ondersteuning in de lendenen tegen lage rugpijn

Niets is vervelender dan een zeurende pijn onder in uw rug. U kunt deze pijn ervaren als u uit bed opstaat, maar ook als u in uw stoel zit. Vaak is de stoel in kwestie dan één van de oorzaken van deze rugpijn. De stoel ondersteunt u niet voldoende of dwingt u in een ongemakkelijke houding te gaan zitten. De pijn in de onderrug kunt u eenvoudig bestrijden met een relaxstoel die voorzien is van een lendepomp. Met dit pompje, dat de vorm heeft van een klein ballonnetje en uitgevoerd is in hetzelfde duurzame materiaal als de rest van uw stoel, pompt u eenvoudig met de hand een luchtcompartiment onderin de zetel op. Hiermee geeft u heel precies de ondersteuning in uw onderrug die u nodig heeft. U zult merken dat die vervelende pijn minder wordt en dat u comfortabeler in uw stoel zit.

2. Voetensteun tegen pijn in heupen en rug

Heerlijk ontspannen zitten betekent ook dat u uw voeten graag op hoogte wilt hebben. Niet voor niets hebben we allemaal wel eens de neiging om de voeten op tafel te leggen! Als u kiest voor een relaxstoel met een voetensteun, zit deze ervaring gewoon in uw stoel ingebouwd. Terwijl u geniet, ontziet u uw rug, bekken en heupen ook nog eens. Een voetensteun zorgt dus niet alleen voor extra comfort, maar zorgt ook voor minder druk en dus minder pijn in uw lichaam.

3. Stoel met neksteun tegen rugpijn en pijn in de nek

Krijgt u geregeld last van uw nek als u zit, bijvoorbeeld bij het kijken naar de televisie? Dan kan een neksteun, ook wel Top-Swing genoemd, uw klachten verlichten. Ook tegen rugklachten kan een extra steun in de nek helpen. Alles staat immers met elkaar in verbinding. Als u kiest voor een relaxzetel met Top-Swing beweegt u met een druk op de knop de bovenkant van de stoel dichter naar uw nek. Zo heeft u precies de ondersteuning in uw nek die u mooi rechtop laat zitten zonder dat u ongemak voelt.

4. Sta op stoel tegen rugklachten en pijn in de knieën

Natuurlijk kan deze functie niet uitblijven bij Zitcomfort! Een fauteuil met sta op functie zet u rustig op uw voeten door met u mee te bewegen tijdens het opstaan. Door middel van één of meerdere motoren wordt u vloeiend overeind geholpen. Hierbij ontziet u uw rug en knieën, omdat de stoel het zware werk van u overneemt. Dit vermindert de klachten en pijn in uw rug en knieën aanzienlijk. Deze stoel met elektrische sta op functie werkt via een accu of gewoon met een stekker op het lichtnet. Alles voor uw zitcomfort.

5. Stoel met verwarming of massage voor verlichting van pijn

Laten we eerlijk zijn: stoelverwarming of een massagefunctie in uw stoel zijn natuurlijk in alle gevallen bijzonder aangenaam. U hoeft geen pijn te hebben om er volledig van te genieten. Toch kunnen warmte en massage de klachten die u ervaart bij bijvoorbeeld reuma of gewrichtspijn aanzienlijk verlichten. Zo is die fraaie fauteuil niet alleen mooi om te zien en lekker om in te zitten, maar gaat u zich er ook steeds beter door voelen.

Welke mogelijkheden ziet u graag terug in uw stoel? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen hoe we uw pijn gaan verminderen. Ook voor uw specifieke klachten heeft Zitcomfort de perfecte stoel.

Terug naar blogoverzicht

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Mis nooit meer aanbiedingen, nieuwtjes en tips

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws. Wij versturen geen spam.

Misschien ook interessant voor u

Altijd de beste service

Gratis thuisbezorgd

5 jaar service en garantie

Wij komen naar u toe met modellen die bij u passen

Tot 60% korting

op = op

Ervaar onze kwaliteitsstoelen nu zelf met een privé afspraak in de showroom of bij u thuis!

  • Bezoek onze showroom op afspraak
  • Vrijblijvende thuisafspraak mogelijk
Vestigingen bekijken
Verder winkelen
omhoog